dilluns, 2 de juliol del 2012

EL PINTOR SUECÀ CONRADO MESEGUER PRESENTA EL LLIBRE “ALS QUE SENTIREN LA TERRA”


El balneari de Chulilla va acollir, divendres passat, la presentació del llibre “Als que sentiren la terra”, obra que arreplega la part més significativa de l’obra pictòrica del reconegut artista suecà, Conrado Meseguer.
Entre les pàgines d’aquest llibre també trobarem, treballs de cartelleria, fotografies del Museu Rural de Bétera que acull els seus quadres, i comentaris i notes, sobre Conrado i la seua obra, escrits per les més diverses personalitats de la literatura i la vida social valenciana.
La publicació d’aquest  llibre, ha tingut com a finalitat recaptar fons per a la Fundació Salvador Tatay Meseguer, que ajuda els xiquets amb discapacitats físiques o psíquiques, i a les seues famílies. El nom de la Fundació és el d’un dels néts del pintor, que patix una discapacitat.
A l’acte, en el qual van intervindre el periodista Emili Piera, Hermelando Soldado, Vicent González i el mateix Conrado Meseguer, van acudir els alcaldes de Sueca, Salvador Campillo; Bétera, Germán Cotanda; i Chulilla; Enrique Silvestre; el director territorial de Cultura, José Alfredo Pellicer; i el director del Parc Natural de l’Albufera, José Segarra, entre altres. “L’acte ha sigut molt entranyable i la finalitat no pot ser millor, ajudar els xiquets i xiquetes que patixen alguna malaltia rara, física o psíquica. L’Ajuntament de Sueca havia d’estar ací recolzant esta iniciativa tan important, duta a terme per un dels seus ciutadans, i per això ha sigut un plaer acompanyar-los en este acte”, en paraules de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.
Al voltant de 250 persones, la major part provinents de Sueca, van acudir també a la cita per a mostrar el seu afecte Conrado Meseguer i la seua solidaritat amb la Fundació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada