dimarts, 3 de juliol del 2012

LA CARTELLERA TÚRIA PREMIA A XÚQUER VIU





Xúquer viu celebrarà el "Mulla´t pel Xúquer" el pròxim dissabte a Antella.

El manifest que es llegirà farà incidència en les greus conseqüències dels incendis per al nostre territori i per a les masses d'aigua

Xúquer Viu ha sigut premiat aquest any per la Cartellera Túria amb el premi "La Turia te pone verde", un premi de caire ecologista que ens dóna moral per a continuar treballant per una Nova Cultura de l'Aigua. Els Premis Túria es lliuraran el dissabte 7 de juliol a les 21:45 a l'Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot. Anteriorment a Xúquer Viu, organitzacions com Greenpeace, Valencia en Bici o Compromís pel Territori han sigut premiades amb aquest guardó.

També el dissabte 7 de juliol celebrem el VIIIé MULLA’T PEL XÚQUER a l’Assut d’Antella. Per vuité any consecutiu celebrem el “Dia Europeu del Bany en els Rius” per reivindicar, juntament amb milers de ciutadans i ciutadanes europeus que millore la qualitat dels nostres rius. La concentració serà  a l'Assut d'Antella on es llegirà  un manifest i després tothom es podrà banyar al Xúquer. Un any més es reivindicaran més zones de bany en els rius i que es fixen i respecten els cabals ecològics dels rius. Aquest any Xúquer Viu vol fer especial incidència en les greus conseqüències que els incendis tindran sobre el nostre maltractat territori i sobre les masses d'aigua.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada