dimarts, 19 de juny del 2012

LA GIMNASTA MARIA ESCANDELL, DEL ROQUETTE BENIFAIÓ, CAMPIONA D’ESPANYA EN EQUIPS

La gimnasta Maria Escandell del club Roquette Benifaió va aconseguir el passat cap de setmana el títol de Campiona d’Espanya en la modalitat d’equips amb l’equip júnior de l’Almara de Burjassot.
El certamen nacional de rítmica es va celebrar a la ciutat de Logronyo.
María va aconseguir el títol juntament amb les seues companyes d’equip Lisbet Domínguez i Claudia Arego. L’equip júnior va aconseguir l’or amb un total de 73,025 punts.

Or i plata per a gimnastes benifaionenques al Torneig Interclubs

D’altra banda se celebrava també el passat cap de setmana a Picassent la fase final del Torneig Interclubs de València. Hi van participar les gimnastes del club benifaionense Claudia Gil i Marta Martorell en la categoria minibenjamín que aconseguiren, després de l’excel·lent exhibició, els trofeus d’or i plata respectivament. En aquest torneig el trio benjamí s’alçava amb el subcampionat.

La pròxima cita per a les gimnastes del Roquette Benifaió serà el Campionat d’Espanya Individual Absolut i Equips Infantil, Senior i Primera que es disputarà del 5 al 8 de Julio a Valladolid. En aquest certamen nacional el club participarà amb dos gimnastes individuals, Mar Martínez en categoria senior i Elisabet Martínez en 1a categoria. També estarà present l’equip senior compost per les dues gimnastes individuals a més d’Alba Lozano.