dijous, 3 de maig del 2012

L´EQUIP ALEVÍ MIXT DEL C.B. ALMUSSAFES GUANYA EL CAMPIONAT ORGANITZAT PEL ROS CASARES


L'equip aleví mixt del C.B. Almussafes es va proclamar vencedor en el campionat de bàsquet de la temporada 2011-2012, organitzat pel club de bàsquet femení del Ros Casares València. Al voltant de trenta clubs i col·legis de tota la província de València van participar en l'esmentat concurs escolar de Bàsquet, que es va clausurar el passat 21 d'abril al pavelló de la Fonteta.
El campionat es disputa durant el descans dels partits del Ros Casares al pavelló de la Font de Sant Lluís. L'equip aleví mixt del Club de Bàsquet d'Almussafes va jugar diferents partits de la competició fins a arribar a la final, celebrada el passat dia 21 d'abril, on van véncer per 4 a 2 contra l'equip de bàsquet del col·legi Agustinos de València.
Respecte a aquest triomf, el vicepresident del C.B Almussafes, Pau Bosch, destaca l'èxit obtingut per l'equip, “que va estar recolzat en tot moment pels seus pares, la millor de les aficions”.
A més del corresponent trofeu i diploma d'honor de campions, els quinze jugadors integrants de l'equip han rebut com a premi un xandall del Ros Casares i, per la seua banda, al club se li ha fet entrega de mitja dotzena de pilotes de bàsquet, que ja s'estan utilitzant a l'escola que forma en aquest esport als futurs jugadors i jugadores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada