dijous, 3 de maig del 2012

EL CLUB ESPORTIU AGILITY D´ALMUSSAFES LIDERA EL CAMPIONAT DE LA CV



La representant del club Esportiu Agility Almussafes, Eva Grau, amb la seua gossa Liss, ha obtingut el títol de campiona en la novena prova puntuable per al campionat d'Agility/Jumping nivell II i III de la Comunitat Valenciana. Les instal·lacions del club de Clotet de Vinarós van acollir la competició, celebrada el passat diumenge dia 22 d'abril.
El president de l'entitat, Javier Pérez i el seu gos Vent es van classificar en tercera posició, i Mariasun amb el seu ca Estrella va concloure en cinqué lloc.
Un total de 67 equips representants de clubs d'Agility de València, Castelló, Alacant i Terol, dels quals tres eren del club d'Almussafes, van competir el passat dia 22 en la novena prova puntuable per al campionat de les modalitats agility/jumping de la Comunitat Valenciana de la temporada 2011-2012. Ana Aguilella va exercir de jutgessa de la competició, que es va desenvolupar durant sis hores ininterrompudes de la jornada dominical.
Les pistes d'Agility de Vinarós van acollir l'esdeveniment d'aquesta disciplina esportiva en els nivells II i III, que es va celebrar en dos mànegues per a cada una de les modalitats, des de primeres hores del matí.
El president del club mostra la seua satisfacció davant dels resultats obtinguts en aquesta última cita esportiva, ja que entre els llocs més destacats en el nivell II categoria mitjana destaca el podi de campiona obtingut per la guia local Eva Grau, amb la seua gosseta Liss, la tercera posició va ser per al mateix president amb el seu ca Vent i la cinquena plaça assegurada per Mariasun, amb la seua gossa Estrella.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada