divendres, 30 de març del 2012

ALGEMESÍ INAUGURA LES EXPOSICIONS 'VENUS LINUA' I 'CORREFOCS, FOC A LES MANS' EN EL MUSEU DE LA FESTA.



L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria de Cultura, presenta l’exposició de pintura mixta sobre llenç i cartó, "Venus Linua" en el Museu Valencià de la Festa, obra de l’artista local Toni Talens, el divendres 30 de març a les 19.00 hores. Al mateix temps, se celebrarà la inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Correfocs, foc als mans’, del valencià David Cantillo , que arreplega 33 instantànies de la celebració mediterrània del correfoc.


El projecte ‘Correfocs’, naix en 2005 en la Cavalcada del Foc el dia de Sant Josep a València. Des de llavors, la idea ha anat prenent forma en un intent de retratar unes festes arrelades profundament a la cultura del foc i la pólvora.
Per la seua banda, Toni Talens, realitza la seua obra fora dels circuits de concursos i galeries, amb la llibertat de treballar per a satisfer una obligació moral: la de ser treballador de les arts plàstiques i per la necessitat de transmetre emocions. 

2 comentaris:

  1. Es David Cantillo, no Taba, el fotógrafo autor de los Correfocs.... así que deberíais corregirlo, más que nada porque a los artistas ya les cuesta bastante pelear contra el anonimato....
    Sarah

    ResponElimina
  2. Gràciés Sarah, ho canviem immediatament.

    ResponElimina