dimarts, 14 de maig del 2013

SUECA RICERS ES CLASSIFICA PER A LA FINAL DE LA LLIGA NACIONAL DE FUTBOL AMERICÀ



 El passat diumenge, l'equip junior dels Sueca Ricers va aconseguir derrotar als Murcia Cobras per 36 a 21 en un partit d'infart, aconseguint així la classificació per a la Final de la Lliga Nacional de Futbol Americà.
El partit es presentava, en un principi favorable per a l’equip murcià, ja que havien guanyat l'anterior enfrontament dels dos equips en lliga per 29 a 13 i aquesta vegada jugaven davant de la seua afició.
L'equip dirigit pel suecà Salvador Bartolomé, acompanyats per la seua sempre fidel afició, s'enfrontaven als 4 vegades campions de Lliga i 3 vegades subcampions i que començaren la temporada com a favorits per a endur-se de nou el títol.
El partit començà de la millor manera possible, Toni Montón aconseguia recórrer tot el camp i posar per davant l'equip suecà, Marc Escrivà anotava el xut adicional que suposava el 0-7 a favor dels arrossers.
La defensa, que es mostrà impecable en tot el partit, per mitjà de Cesc Villagrasa, recuperava el baló i anotava un nou “touchdown” seguit del “extra point” de Marc Escrivà, molt encertat de cara a la porteria.
L’equip murcià va reaccionar ràpidament i de seguida recuperaren el terreny perdut aconseguint inaugurar el marcador amb una jugada carrera. No obstant aquest entrebanc, els Ricers, feren gala del seu joc terrestre i Toni Montón sumà el segon touchdown personal, al igual que Escrivà el tercer “extra point” situant el 7-21 en el marcador amb que finalitzà la primera part.
El tercer quart va ser dominat pels locals que anotaren dos “touchdowns” seguits empatant el partit.
De nou, i esta vegada per mitjà de Vicent Castañer, la defensa arrossera recuperava el baló i avançava de nou l'equip ficant el marcador en 28-21.
Els Cobras amb un intent desesperat per a igualar de nou el marcador i provocar la prorroga connectaren una llarga jugada de passada que deixà sol al seu jugador, però gràcies al, sempre actiu Josep Benedito, que amb un gran placatge recuperava el baló després de provocar un “fumble”, donava la possessió de la pilota novament als suecans, qui no desaprofitaren l'oportunitat. El quarterback, Ricard Villagrasa, connectava de nou amb Toni Montón en jugada de passada i aconseguia el tercer touchdown personal.

A la jugada posterior, R. Villagrasa, amb una jugada d'engany sentenciava el partit col·locant el 21-36 definitiu que classifica a l’equip de Sueca per a la Final de la Lliga Nacional, on s’enfrontaran als Osos de Madrid.
Cal destacar el treball de tots els jugadors durant tot el partit, però en especial el de Sergi Fos, Julian Escriche, Jose Luis Galán i Carles Aguilar, qui va tindre un gratificant regal per al dia del seu 18 aniversari, a banda dels anteriorment nomenats.
El pròxim 25 de Maig sabrem si els riberencs, aconsegueixen el títol de Campions de Lliga, però per al poble de Sueca ja són tots uns herois.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada