diumenge, 18 de març del 2012

MITJA CAPA ACONSEGUIX PER SEGON ANY CONSECUTIU EL PREMI A LA MILLOR FALLA DE BENIFAIÓ


Mitja Capa obté a més l’estendard de millor crítica local i ninot indultat infantil.
La comissió Santa Bárbara aconseguix també per segon any l’estendard a la millor falla infantil 2012.
La Falla Sant Josep aconseguix el ninot indultat  2012

La Junta Local Fallera de Benifaió va donar a conéixer ahir dissabte 17 de març el veredicte del jurat després de la visita oficial que van dur a terme als monuments.
La comissió Falla Mitja Capa aconseguix, per segon any consecutiu, el primer premi, el de millor monument, amb una obra que també ha aconseguit l’estendard a la millor crítica local.
El monument guanyador fa un repàs a l’actual situació de crisi econòmica i a través de diverses escenes representa de forma irònica passatges de la vida diària, i a més fa una crítica local a la situació econòmica de l’ajuntament i a punts concrets de l’urbanisme local.
La falla infantil guanyadora del primer premi dedica la seua escena central al món de l’Obelix, amb ninots pinzellats a la perfecció representant el món del còmic.
Ninots indultats”
La junta local fallera també ha entregat els trofeus a les falles els ninots de les quals se salvaran del foc la nit del 19 de març després de la votació popular. Així, un total de 278 persones han passat per l’exposició del Ninot i han decidit amb els seus vots salvar al ninot infantil aportat per la Falla Mitja Capa. En majors el ninot indultat correspon al presentat per la comissió Sant Josep.

També s’ha entregat enguany una distinció al grup de cavalcada més original, en aquest cas el que oferia la coneguda coreografia de “Cantant davall la pluja” de les falleres de la comissió Santa Bárbara.
Finalment, Nuria Clérigues de la Falla Arturo Més i Ana Gómez de la Falla Santa Bárbara van ser les primeres en els concursos culinaris “d’arròs en fesols i naps” i “arròs al forn” respectivament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada