divendres, 11 de maig del 2012

LA FALLA LA TORRE D´ALMUSSAFES ACONSEGUIX PRESENTAR LA PRIMERA REINA DE LA SEUA HISTÒRIA




Carlota Genís és la Reina de les Festes d'Almussafes 2012

Carlota Genís Iborra, en representació de la comissió fallera La Torre serà proclamada el pròxim dia 6 de juliol com a Reina de les Festes de 2012 en una cerimònia en què el consistori municipal entregarà els Premis Cívics.
L'acte oficial de la seua elecció i de presentació de les set dames que conformaran la  Cort d'Honor, es va celebrar a les 22 hores del passat dimecres, a la sala d'actes del Centre Cultural.  De les huit jóvens candidates a alçar-se amb el títol de reina, Carlota va ser finalment la triada per sorteig per a representar a tot el poble d'Almussafes en un regnat que s'iniciarà en les Festes del mes de juliol i que es prolongarà durant tot un any.

Per segon any consecutiu una fallera de la població ha sigut triada com a Reina de les Festes d'Almussafes. Centenars de veïns i veïnes van assistir com a espectadors a la cerimònia d'elecció i de presentació de les seues set dames d'honor.

La Reina 2011, Anais Lerma Girona, en representació de la Falla Mig Camí, va ostentar en aquesta nova edició la responsabilitat d'extraure una de les paperetes depositades prèviament per cada una de les candidates en l'urna. Les emocions del públic assistent van tornar a esclatar quan es va anunciar el nom de Carlota Genís Iborra, presentada per l'entitat fallera La Torre com el de la futura Reina de les Festes, qui, de manera immediata, va rebre tant les felicitacions de la seua antecessora en el càrrec com de l'alcalde d'Almussafes, Albert Girona.

La Cort d'Honor d'enguany 2012 la integraran Mónica Godoy, presentada per Confraria de la Mare de Déu dels Desemparats, Maria Magraner, per la Cooperativa Agrícola i Ramadera, Maica Torromé, en representació de la Falla Primitiva, Ana Jorques, de la Junta Local Lluita contra el Càncer, Mónica Villalba, per la Confraria de la Santíssima Cruz, Amèlia Soler, presentada per Tyrius i Anna Heredia, pel Club Esportiu Gimnàstica.

Com en les anteriors edicions, la regidora de Festes, Esperanza Carbonell, va aprofitar aquesta primera cerimònia oficial de festes per a presentar els actes més destacats de l'agenda festiva d'enguany que, com en les anteriors edicions, es va a succeir durant quatre setmanes del mes de juliol.

La desfilada de Moros i Cristians, el Festival de Bandes, la Gala de l'Esport, les revetles, la Gala Benèfica del Càncer, els albaes, l'ofrena de flors, els actes gastronòmics, el ball de gala i el XXXIV Homenatge a la Paella tenen un paper protagonista en l'agenda festiva organitzada per l'Ajuntament d'Almussafes per a les pròximes Festes de juliol, celebrades en honor dels patrons Sant Bartomeu i la Santíssima Cruz.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada