divendres, 11 de maig del 2012

ALUMNES DE L´INSTITUT JOAN FUSTER DE SUECA VISITEN EL CENTRE OCUPACIONAL



Dos grups de 25 alumnes de cicle formatiu de l’Institut Joan Fuster han visitat les instal·lacions del Centre Ocupacional i han pogut comprovar tot el treball que realitzen els seus usuaris, a través dels tallers laborals, i les activitats lúdiques.

La proximitat existent entre el Centre Ocupacional de Sueca i el lloc on realitzen les pràctiques els alumnes del cicle formatiu de Mecànica de l’Institut Joan Fuster, ha afavorit que, entre els responsables dels dos centres, s’haja gestat la idea de realitzar una activitat d’acostament perquè, tant els usuaris d’un com els alumnes de l’altre, coneguen de primera mà quina tasca realitzen.

Els responsables del Centre Ocupacional els han oferit una xarrada informativa sobre què és un centre d’aquestes característiques, quin tipus de persones atén i quins tallers realitzen. Tot seguit, han visitat les aules on es desenvolupen els tallers per a conéixer quin tipus de productes fabriquen i les diferents fases del procés, adaptades a les característiques de cada usuari.
En aquesta jornada de convivència ha participat també la regidora d’Acció Social, Pilar Moncho, que ha considerat l’experiència “molt positiva per als alumnes i usuaris d’ambdós centres ja que, a causa de la seua proximitat, es coneixien però no havien tingut l’oportunitat de saber quina tasca realitzen cada un en el seu centre. Espere que la visita que els tornaran els usuaris del Centre Ocupacional a l’Institut en breu siga tan profitosa per a tots”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada