divendres, 19 d’abril del 2013

ALGEMESÍ ACULL LA QUARTA EDICIÓ DE LA TROBADA NACIONAL DE CORNETES I TAMBORS


 La banda de tambors i cornetes Nostra Senyora al Peu de la Creu d’Algemesí ha organitzat, en col·laboració amb l’Ajuntament, la quarta concentració de bandes de tambors i cornetes ciutat d’Algemesí que tindrà lloc el dissabte 20 d’abril.
Centenars de músics especialitzats en esta modalitat musical amb destacada presència durant les processons de Setmana Santa, ompliran els carrers d’Algemesí de música i mostraran com estes bandes s’adapten també a diverses composicions i varietats instrumentals.
Enguany, a més de la banda amfitriona, participen la Banda del Santíssim Crist dels Necessitats d’Aldaia, la Banda Nostra Senyora del Rosari d’Alberic, i l’Associació Musical Santíssim Crist de la Humilitat de Quintanar de la Orden, a Toledo.
El programa d’activitats s’inicia a les 10.45 hores amb una benedicció en la parròquia Sant Pius X, a la qual seguirà una desfilada pels carrers d’Algemesí. A les 13 hores es trobaran totes les bandes participants en la plaça de la Mare de Déu dels Àngels. Serà des d’este mateix punt des d’on isquen a les 18.30 hores totes les bandes participants novament en desfilada fins a la plaça Auditori Moreno Gans; on a les 19 hores donarà inici un concert en el que participaran totes les bandes assistents que conformen el cartell d’esta quarta concentració nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada