dimecres, 16 de maig del 2012

EL FILIAL DEL CLUB DE FUTBOL CULLERA ASCENDIX A PRIMERA REGIONAL


El filial del Club de Futbol Cullera ha evolucionat a mesura que ha anat avançant la competició encadenant a partir de la jornada 10 fins a la 14, victòries consecutives i arribant a la part final de la lliga molt destacat juntament amb el REF Rafelcofer amb qui  va disputar el campionat fins a l’última jornada.
Després d’una victòria el passat 20 d’Abril davant de la U.D. Almoines (3-2), el 6 de Maig confirmava les seues aspiracions  al camp del Daimús (1-5) on l’equip va certificar l’ascens de categoria.
Amb un total de 74 punts producte de 24 victòries i 2 empats en 30 partits i després d’una bona ratxa que va començar el 30 d’octubre del 2011 aconseguint 21 victòries en 24 partits, el filial aconseguix un merescut ascens al ser un dels millors segons classificats de la Segona Regional.
El Cullera B és l’equip que menys gols ha encaixat i el que ha presentat una major diferència de gols a favor seu en el grup 13é de la Segona Regional.
En el club destaquen diversos jugadors que ja van ser campions de lliga en categoria cadet i juvenil, i que ara posen el colofó a la seua trajectòria amb aquest ascens que suposa a més un salt de qualitat esportiva ja que els jóvens jugadors de Cullera que finalitzen en la seua edat juvenil podran passar directament a competir en Primera Regional, fet que accelerarà la seua progressió.

Integrants de la plantilla:

Jugadors: Álvaro, Baldo, Bañó, Bolo, Claudio, Dennis, Eloy, Garrido, Ismael, Juan Andrés, Juanjo, Miguel, Migui, Nando, Pau, Raúl, Ricardo, Rico i Roberto,

Cos tècnic: Héctor Costa, Salva Lluna, Jorge Carrillo, Quique Palomares,
i Juan Garrigós

1 comentari:

  1. Jugadors de este equip tenen la satisfacció de haver pujat al Cullera en las categories de infantil de 2ª a 1ª regional,Cadet de 2ª a 1ª regional, Juvenil de 3ª regional a 2ª i desprès a 1ªregional. I ara com a colofó a la seua trajectoria pujen de 2ºregional a 1ª. La Enhorabona a tots aquells que sempre han confiat en este Cullera i en els jugadors que sempre han estat ahí.

    ResponElimina