dimecres, 16 de maig del 2012

L´EQUIP DE FUTBOL AMATEUR D´ALMUSSAFES JUGARÀ A ANGLATERRA




Els locals conclouen tercers la lliga 2011-2012

Dissabte que ve 19 de maig, els jugadors de l'equip amateur de l'Almussafes Club de Futbol s'enfrontaran en un partit amistós a l'equip del Shamrock F.C. de la ciutat de Bournemoth, centre turístic costaner ubicat a la costa sud del Regne Unit.  Els locals, que ja han rebut durant dos anys consecutius als anglesos al camp de futbol de l'Almussafes, viatjaran per primera vegada al comtat de Dorset per a disputar l'encontre en el terreny de joc del club oponent.
Des de fa tres temporades l'Almussafes Club de Futbol, i més específicament el seu primer equip, manté una estreta relació amb el club anglés Shamrock F.C. Prova d'això és que durant els dos últims anys, els jugadors del primer equip de l'esmentat club del Regne Unit s'han desplaçat fins a la localitat d'Almussafes per a disputar partits amistosos.
Enguany, l'intercanvi el realitzaran els locals en el camp Dean Court, emplaçat a la ciutat costanera de Bournemoth. Està previst que l'equip amateur, acompanyat del seu entrenador i preparador físic, es desplacen fins a Anglaterra durant la vesprada de divendres que ve dia 18, ja que la trobada es disputarà cap a les dotze del migdia de dissabte que ve.
Els locals defendran el seu joc amb l'equipatge de color blau que els ha dut a concloure la lliga de Primera Regional de la Comunitat Valenciana 2011-2012 en tercer lloc, per darrere del Silla i el Massanassa. No han aconseguit el desitjat ascens a la categoría regional preferent, però des del club mostren la seua satisfacció pels últims resultats obtinguts, que confien a superar la pròxima temporada esportiva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada