dijous, 3 de maig del 2012

DIVENDRES SE CELEBRARÀ A ANTELLA EL 7é CONCERT DE LA GIRA FESTIVAL AMB LES ACTUACIONS DELS GRUPS SVA-TERS, RAPSODES I FUNKIWI'S




El concert forma part de les activitats programades dins de la 27 Trobada d'Antella Antella.

Demà divendres 4 de maig , se celebrarà al poliesportiu municipal d'Antella la 7na edició de la Gira/Festival Itinerant de Música en Valencià, en què actuaran els grups Sva-ters, Rapsodes i Funkiwi's. El concert està organitzat per l'Ajuntament d'Antella, en col·laboració amb Escola Valenciana i la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera.
El plat fort del concert, que s'iniciarà a les 22:30 hores, el constitueix l'actuació dels "Sva-ters". Es tracta d'un conjunt de Alcacer, creat el 1998 i format per 13 músics entre vocalistes, bateria, guitarres, baix, teclat, trompetes, trombó i dolçaines-que interpreten estils molt variats-rock clàssic, jazz, reggae, rumba, ska i ritmes populars i festers. La característica principal de la música i estil -que ells mateixos defineixen com "Sva"- d'aquesta banda és l'alegria i bon humor que despleguen sobre l'escenari amb el seu particular mestissatge musical ballable i fester.
Sva-ters ha editat ja dos àlbums-A foc (2002) i Berlangastyle (2006)- i la sola lletra dels títols de les cançons que els componen (Askura el Calder, Cabàs.com, Què càrrecs que sóc o Ni Karrefur ni Prika, a ca Pepica-", reflecteix el fort sentit d'humor que caracteritza aquesta banda d'Alcàsser.
A més de Sva-ters, actuarà Rapsodes, un grup creat a la comarca de Camp de Túria a finals de 2005 que està considerat com el creador del primer disc de hip-hop en valencià de la història (Contes per Versos, 2009). Rapsodes, amb més de 200 concerts a l'esquena, defineix el seu estil musical com "electro hip-hop orgànic". El cartell dels grups que actuaran en el concert previst per a demà a Antella es completa amb l'actuació del grup Funkiwi's.
Les entrades per al concert es poden adquirir en taquilla a un preu de 5 euros. També es poden adquirir de forma anticipada a un preu de 3 euros en els establiments col·laboradors, entre els qual figura el Pub la Yedra, d'Antella, si bé avui dijous és l'últim dia per a poder fer-ho. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada