dijous, 3 de maig del 2012

EL PAVELLÓ DE BENIFAIÓ ACOLLIRÀ UNA ACTIVITAT DE FORMACIÓ PER A ENTRENADORS DE BÀSQUET


Inclosa en el Pla de la FBCV l’activitat serà impartida aquest divendres per l’exentrenador del Ciutat Ros Casares Isma Cantó
Divendres 4 de maig, Isma Cantó, cap de Pedrera del Gandia Bàsquet i exentrenador del Ciutat Ros Casares, impartirà una activitat per a entrenadors sobre la Connexió Exterior-Interior en categories de formació.
L’activitat està inclosa en el Pla de Formació Contínua per a entrenadors de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana ( FBCV)i, se celebrarà a partir de les 19 30´h. al Pavelló Municipal de Benifaió.
El tècnic mostrarà un joc adequat per a la utilització d’espais interiors, aplicarà una progressió del joc utilitzant aquests espais i desenvoluparà una connexió entre el joc interior i l’exterior que permeta el desenvolupament individual dels jugadors.
Des de la Federació de Bàsquet informen que qualsevol persona que vullga comptabilitzar l’assistència com a hores de pràctiques o com a acreditació de formació complementària, serà requisit imprescindible que s’haja inscrit prèviament a l’activitat a través de www.fbcv.es. En el cas dels Cursos d’Entrenador FBCV, l’assistència al Clínic comptabilitzarà com 3 hores de pràctiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada