dijous, 3 de maig del 2012

ALMUSSAFES ACULL UN CONCERT D´INTERCANVI DE BANDES JÓVENS




Dissabte que ve dia 5, La banda jove “Lira Almussafense” d'Almussafes i la banda juvenil de l'Agrupació Musical “l'Amistat” de Quart de Poblet oferiran un recital a la sala d'actes del Centre Cultural, a partir de les 19.30 hores. Entrada lliure per a gaudir d'aquest concert d'intercanvi de jóvens bandes, que s'albiren amb un gran futur en el panorama musical valencià.
La Banda Jove la “Lira Almussafense” d'Almussafes, integrada per 75 jóvens, es va constituir fa tan sols quatre anys amb l'objectiu de crear un planter de futurs músics per a l'agrupació musical local. Els jóvens seran els encarregats de protagonitzar la segona part del concert d'intercanvi, que se celebrarà dissabte que ve.
El mestre director i músic de la “Lira Almussafense” natural d'Almussafes, Santiago Marzal Duart, davall la batuta del qual funciona la jove banda des de la seua posada en funcionament, dirigirà la segona part del recital, en el qual interpretaran el pasdoble “El tio Canyitas”, de Ricardo Daurat, l'obertura “Aura Llig de Michel Van Delft” i els temes “In a persian market”, d'Albert Detelbey i “Tara Theme”, de Max Steiner.

Per la seua banda, el mestre director Juan Mariano Alcáraz, professor de piano, contrabaix i piano acompanyant del Centre Professional de Música d'Almussafes, dirigirà a la Banda Juvenil de l'Agrupació Musical “l'Amistat” de Quart de Poblet. Els jóvens músics visitants inauguraran la primera part del concert amb el pasdoble “Chiclanera”, de Vega, Orpesa i Carmona, continuaran amb la peça “1942. The Conquest of paradise Vangelis” i amb “Glenn Miller Story”, per a concloure la seua participació en l'intercanvi musical amb el tema “Jericho”, de Bert Appermont.

El següent intercanvi de bandes jóvens se celebrarà el 22 de juny i, en esta ocasió, la banda jove invitada serà la de la Societat Musical “La Unió”, de Catarroja.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada