dijous, 26 d’abril del 2012

L’AJUNTAMENT DE CULLERA MANTÉ LA JORNADA I SALARI A 6 DELS 12 ASSESSORS .


Els assessors d’Esports, Urbanisme, Turisme, Premsa, l’arqueòleg i la secretària de l’alcalde continuaran mantenint els mateixos sous


Manuel López
Els treballadors interins de l’Ajuntament de Cullera han firmat, després de mesos de negociació, un conveni que determina que enguany reduiran la seua jornada laboral a 20 hores.
Amb aquesta mesura imposada per l’Alcalde de Cullera Ernesto Sanjuan, Els 67 treballadors interins de l’Ajuntament de Cullera accepten rebaixar-se un 43% la jornada laboral per a evitar els acomiadaments anunciats pel govern municipal.
La majoria de treballadors interins , a excepció de cinc, van decidir firmar dijous passat l’acord.
Segons ha assenyalat el Regidor de Personal, Comunicació i Turisme, Manuel López aquesta mesura adoptada per l’Ajuntamient de Cullera afectarà 62 interins, a les secretaries de Policia i Platges, assessors d’Urbanisme, Esports, Informàtica i Joventut i Cultura.
Fonts sindicals assenyalen que amb aquesta mesura adoptada pel govern municipal que dirigix Ernesto Sanjuan, es passarà de treballar 35 hores a 20 durant l’any 2012, 25 hores l’any 2013 i 2014 per a recuperar la jornada actual l’any 2015.
Segons ha indicat el regidor de personal Manuel López, es mantenen alguns dels assesores que ell mateix representa com són Turisme i Premsa, a més d’assessors  com el d’Esports, Urbanisme, arqueòleg i la secretària de l’alcalde perquè, segons indica el regidor, són de caràcter Tècnic.
El grup socialista i compromís de Cullera critiquen que l’equip de govern no s’haja reduït els salaris mentres es congelen partides de gastos socials i complements dels treballadors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada