dilluns, 22 d’abril del 2013

LES AGRUPACIONS SOCIALISTES DE LLOMBAI I CATADAU INICIEN EN LA COMARCA DE LA RIBERA ALTA LA CAMPANYA, ”EL NOSTRE POBLE NO ES TOCA”.



 Este dissabte 20 d’Abril el PSPV-PSOE de la Comarca de la Ribera Alta ha donat inici a una campanya en defensa dels nostres pobles, davall el lema de: “El NOSTRE POBLE NO ES TOCA”. Les Agrupacions Socialistes de LLombai i Catadau han sigut les primeres a iniciar-la comptant amb el suport i col·laboració de l’Alcalde de l’Alcudia i secretari general de la Comarca Robert Martínez, i l’exalcalde de la dita població riberenca i actual Diputat en els Corts Valencianes pel PSPV-PSOE Francesc Signes.
La campanya, que continuarà estenent-se per les diverses poblacions de la Comarca fins a finals del mes de Maig, pretén donar a conéixer la població que l’Avantprojecte de Llei per a la Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, que proposa imposar el Govern de Rajoy, ataca l’autonomia municipal, retalla les competències dels ajuntaments i aspira, a través de les Diputacions a privatitzar els servicis més pròxims al ciutadà.
A estes intencions del Govern del PP hem d’afegir que la Generalitat està ofegant als nostres ajuntaments amb el deute per les obres del “Pla Confiança” de l’expresident Camps, i les “reformes” com:
-Els retalls en Sanitat i servicis d’urgències que posen en risc nostra salut.
-La pèrdua d’oportunitats per al present i futur que suposa la reducció d’Unitats Escolars.
-El boicot a lleis transcendentals per als nostres pobles, com la de la Dependència i la de Desenvolupament Rural Sostenible.
-Els retalls i la falta de servici de transports públics per a desplaçaments a Centres Administratius i de Salut.
-El tancament d’oficines financeres que han fet negocis en els nostres pobles i han rebut ajudes públiques.
-L’augment de risc d’incendis en les nostres muntanyes per la falta de Prevenció. Etc.

Ambdós Agrupacions Socialistes de Catadau i LLombai han recorregut a peu les dos poblacions, entregant en mà un fullet sobre la campanya i exposant personalment a tots els veïns i veïnes, així com en bars, comerços i indústries, les intencions del Govern de Rajoy i les nefastes conseqüències que l’aplicació de les mateixes tindrien per als nostres pobles, i han anat transmetent a la població el concepte fonamental de què “defendre els nostres pobles és protegir el nostre passat, i és apostar pel nostre futur”.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada