dijous, 26 d’abril del 2012

BENIFAIÓ PROMOCIONA EL SEU ENTORN DE TRAVÉS DE LA V MARXA AMBIENTAL I CULTURAL


Dissabte que ve 12 de maig es durà a terme a Benifaió la V Marxa Ambiental i Cultural per Benifaió. Tindrà un recorregut total d’uns 8 Km i transcorrerà pel recentment executat passeig del Barranc del Tramusser.
El departament de medi ambient informa que la primera parada serà en les proximitats de la Séquia de la Rojosa on hauran panells informatius sobre el barranc i les obres de canalització.
La marxa continuarà pel passeig i per camins rurals fins a arribar a la depuradora d’aigües residuals ALBUFERA SUD on es tracten les aigües residuals procedents de Benifaió, Almussafes, Alginet i Sollana. En la depuradora es realitzarà un recorregut divulgatiu a fi de conéixer el procés de tractament de les aigües residuals.
La volta al municipi està prevista pel camí de la Marjal, camí casa Donís i camí Marcelina. L’itinerari començarà a les 10:00h des de l’esplanada de la Finca de la Telefónica enfront del barranc del Tramusser.
l’Organització recomana a tots aquells que estiguen interessats a participar-hi que acudisquen amb calçat còmode, gorra per a protegir-se del sol i motxilla amb esmorzar i aigua.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada