dijous, 26 d’abril del 2012

210 MODELS I 40 ESTABLIMENTS DE SUECA PARTICIPEN EN LA I PASSAREL·LA DE MODA I COMERÇ


Dissabte que ve 28 d´abril a les 20.30 hores, a la plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc La I Passarel·la Moda i Comerç de Sueca, que ha sigut presentada aquest matí als mitjans de comunicació.
Aquesta iniciativa, impulsada per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca, “serà una realitat gràcies a l’esforç i treball de moltes persones amb l’objectiu comú que l’economia del municipi es revitalitze, acostant i mostrant tots els nostres productes als ciutadans a través d’aquesta gran Passarel·la”, ha explicat la regidora de Comerç, Manuela Egea.
La I Passarel·la Moda i Comerç de Sueca, serà emesa en directe per Sueca Televisió.
La Regidoria de Comerç està treballant durament perquè l’economia del municipi es reactive i per això desitge que este projecte siga tot un èxit. Des de l’Ajuntament hem de contribuir a  qualsevol iniciativa que servisca perquè les compres dels ciutadans es queden en el municipi. En esta època tan dura que vivim hem d’ajudar entre tots al fet que millore la situació dels nostres comerços perquè són la locomotora de l’economia local”, ha assenyalat l’alcalde, Salvador Campillo, en l’acte de presentació de la Passarel·la.
Per la seua banda, el president de l’associació Arrima't, col·laboradora en l’organització de l’esdeveniment, Tony Landete, ha expressat la seua il·lusió per aquest projecte que té per objectiu “que tot el món conega els productes que oferix el comerç de Sueca, que es puguen vore a la Passarel·la, perquè Sueca té un comerç amb molt valor, amb moltíssim producte que oferir i que la gent no coneix. D’esta manera, sense moure’s de la cadira, a través de les pantalles o en internet, podran vore-ho. M’agradaria agrair a totes les persones que participen en l’organització i coordinació, als comerços, als models i, per descomptat, a la regidora de Comerç qui, des del primer dia, es va entusiasmar amb el projecte”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada