dijous, 8 de març del 2012

PSOE D´ALZIRA DENÚNCIA QUE FALTEN MÉS DE 200 ARBRES EN ELS CARRERS, PER L´ABANDÓ DEL PARTIT POPULAR EN QÜESTIONS MEDIOAMBIENTALS

Faustino Andujar

El regidor socialista Faustino Andujar, considera que actualment el govern popular d´alzira té poca sensibilitat medioambiental en consentir que hagen desaparegut de la ciutat una gran massa arbolea.
Segons Andujar en la majoria dels carrers d’Alzira hi han clots que produïxen caigudes dels ciutadans.
Andujar recorda que aquests fets demostren que en els últims anys el Partit Popular no ha pres consciència i ha consentit que als carrers d'Alzira haja desaparegut part de la nostra història.
El dirigent socialista considera que els arbres són absolutament essencials per a la vida del nostre planeta: purifiquen l’ambient a l’oxigenar l’aire, proporcionen ombra, milloren sectors erosionats, humitegen l’ambient i reduïxen el soroll.
Andujar considera necessari replantar els arbres que ara com ara falten en els clots de la ciutat i per a això s’hauria de sol·licitar a la Diputació de València, que dels seus vivers es faciliten de forma gratuïta les espècies a plantar que es consideren oportunes pels tècnics municipals.

El responsable socialista creu que en l’actualitat és necessari que des de l'Ajuntament d'Alzira se celebren activitats amb la col·laboració dels col·legis de la  ciutat de forma periòdica per a conscienciar les futures generacions de la importància que tenen els arbres en l'entorn  urbà.
Andujar anuncia que el grup socialista ha presentat una moció perquè siga tractada en el pròxim ple i que s’acorde reposar els 200 arbres que falten en la  ciutat, que s'establisca un pla de replantació en els diferents carrers i que s’estudie quina espècie és la més adequada en cada lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada