divendres, 9 de març del 2012

“FABRA PAGA JA” ELS CIUTADANS D´ALZIRA NO PODEM SER LA BANCA PRIVADA DEL GOVERN DEL PP

El govern valencià deu més de 5 milions a l´Ajuntament d´Alzira
Els socialistes denuncien el passotisme de l’Alcaldessa d’Alzira al no voler reclamar els més de 5 milions que El Govern Valencià els deu.


Isabel Aguilar
La portaveu dels socialistes d´Alzira, Isabel Aguilar, considera que la Sra. Alcaldessa defuig el debat per a reclamar a la Generalitat Valenciana el deute que té amb l’Ajuntament.
Aguilar recorda que des del mes d’octubre es reclama que s’informe sobre els deutes que el Govern Valencià manté amb l' Ajuntament i encara no s'ha donat cap contestació.
Segons Aguilar la Sra. Bastidas està actuant des de l’obscurantisme al no voler contestar, ni explicar les quantitats que la Generalitat deu.
La dirigent socialista considera que aquesta actitud és impròpia d’una Alcaldessa que el seu deure és defendre els interessos dels seus ciutadans, reclamant allò que els pertany. Per contra ací a Alzira  allò més habitual és el silenci i com a norma amagar les dades que haurien de servir per a tindre més diners en la caixa de l' Ajuntament.
Aguilar considera que amb aquesta actitud la Sra. Bastidas està posant en perill la prestació dels serveis públics, consentint un deute que fins i tot altres ajuntaments governats pel PP ja estan reclamant a la Generalitat.
Segons Aguilar en l’últim ple no s’ha volgut contestar a la pregunta sobre quina quantitat deu la Generalitat a l'Ajuntament, actitud que el socialistes qualifiquen d'irresponsable, tenebrosa i antidemocràtica.
Aguilar anuncia que el seu grup presentarà totes aquelles vegades que faça falta la proposta per a saber en primer lloc, quants euros deu El Govern Valencià del PP a l’ajuntament d’Alzira i una altra perquè es reclame el pagament al Consell del total dels deutes ja que algunes ténen una antiguitat de més de tres anys.
La responsable socialista presentara una moció perquè es penge una pancarta reivindicativa a la porta del consistori exigint el pagament del deute de Generalitat, on es reflectisca el total del deute que ascendix a més de 5 milions i el següent text "Fabra Paga Ja". Amb això volen fer patent que els ciutadans d´Alzira no poden ser la banca privada del govern del PP.
Aguilar explica que els socialistes no demanem promeses incomplides, demanen que es pague a l’Ajuntament allò que havia d’haver-se pagat ja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada