dimarts, 20 de març del 2012

LES COMISSIONS FALLERES VISITEN LA RESIDÈNCIA “LA VILA D´ALMUSSAFES”.

Les tres comissions falleres d'Almussafes van participar, el passat divendres dia 16, en la visita oficial a la Residència de la Tercera Edat i Centre de Dia “La Vila d'Almussafes”. Per tercer any consecutiu, les falleres majors i presidents de Mig Camí, La Torre i la Primitiva, acompanyats per nombrosos integrants de les seues respectives comissions, van compartir amb els residents una vesprada festiva, integrada en l'agenda d'actes Falles 2012.
L'alcalde d´Almussafes, Albert Girona i la regidora de Festes, Esperanza Carbonell, entre altres autoritats, van compartir amb els màxims representants de les tres entitats falleres de la població la recepció oficial a la Residència de la Tercera Edat i Centre de Dia “La Vila d'Almussafes”.
La directora del centre soci assistèncial, Mª Ángeles Martínez, juntament amb la Fallera Major i el president de la Falla de la residència, van rebre a la comitiva i els van acompanyar en un esmorzar de germandat. Els fallers també van departir amb els interns, els quals ja havien visitat uns dies abans els diferents monuments fallers de la localitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada