divendres, 16 de desembre del 2011

Sueca comptarà en quatre mesos amb un nou camp de futbol de gespa artificial


Aquest matí, als terrenys on es construirà el nou camp de futbol de Sueca s’ha signat l’acta de replantejament. Aquest procediment suposa que, a partir de hui, l’empresa adjudicatària disposa d’un període de quatre mesos per a finalitzar les obres de construcció d’este nou camp de futbol que comptarà amb gespa artificial d’última generació.

            Després d’anunciar-ho la regidora d’Esports en la presentació de l’Escola de Futbol, aquest matí s’han reunit, en el lloc on es construirà la nova instal·lació esportiva, totes les parts implicades per a formalitzar l’inici de les obres. A l’acte han assistit l’alcalde, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; els responsables de l’empresa constructora, Construcciones Francés; l’arquitecte, Carlos Payá; i els tècnics municipals.    

            “Després de quatre anys treballant de valent per aconseguir esta subvenció de Diputació, podem dir que, en uns mesos, Sueca podrà disposar d’un nou camp de futbol amb gespa artificial d’última generació, que ajudarà a descongestionar la utilització que fins ara es fa del camp de l’Infantil. Resultava molt necessària i urgent la construcció d’un nou camp de futbol, ja que Sueca compta amb un gran nombre d’equips i amb una gran Escola de Futbol”, ha manifestat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.
           
            El nou camp de futbol serà subvencionat amb 250.000 euros, per part de Diputació, i 350.000 euros que seran abonats per l’Ajuntament de Sueca. El projecte del nou camp contempla una construcció totalment nova en la qual s’inclou: el moviment de terres, la desviació de séquies, la construcció d’una nova xarxa de reg en els terrenys afectats i la instal·lació de llum elèctrica i de gespa artificial d’última generació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada