divendres, 16 de desembre del 2011

“El plaer de crear” arriba a Alzira


Les artistes, Alba Fluixà i Mai Hidalgo, ens proposen un interessant viatge al concepte de la creació i als seus vessants expressius.

La Sala d'Exposicions de la Casa de la Cultura d'Alzira acull des de demà, dijous 15 de desembre fins al 7 de gener, l'exposició “El plaer de crear”, de les artistes locals Alba Fluixà i Mai Hidalgo.
           
Sota el concepte de la creació es desenvolupa tot un recorregut artístic per diverses tècniques, idees, estils, formats i camps artístics que inunden la sala i acompanyen l'espectador a través d'allò més vital en l'art i en la pròpia existència. Des d'intrèpides llibretes viatgeres que compten amb sentiment les experiències viscudes, fins a apassionants llenços que rodegen amb dolçor a qui els contempla. “El plaer de crear” es presenta com un reflex d'eixa força creadora que portem dins de nosaltres i que lluita per eixir en l'exterior.

            El plaer de crear” són hores d'estudi dedicades a la pintura, al disseny i al dibuix, però també a les noves tecnologies, a la moda i a la música perquè, després de tot, la creació aconseguix un camp tan ampli que inunda tots els vessants de la vida. L'exposició és tota una obra d'art en si mateixa, un acte pur d'imaginació que s'inicia en la confecció d'un esplèndid catàleg i reunix inclús en els racons més indòmits de l'essència artística.

         Alba Fluixà i Mai Hidalgo, que des de ben xicotetes ja destacaven en l'Aula d'Arts Plàstiques de la mateixa Casa de la Cultura, tornen passats els anys per oferir la possibilitat d'unir-se per una estona a la purna creadora, a eixos viatges i a eixes sensacions que les portat a presentar la seua primera exposició. Un gran inici que porta al davant un gran lema, com és “El plaer de crear”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada