dijous, 15 de desembre del 2011

El PSOE d'Alzira qualifica de deslleial que el Partit Popular presente el pressupost per al 2012 d’esquene a l'oposició


La portaveu socialista ha mostrat el seu descontent davant de l'actuació bipolar del govern. El Partit Popular d'Alzira ha trencat l’ acord de realitzar una junta de portaveus per a presentar el pressupost municipal del 2012. S'ha presentat abans a la premsa que a l'oposició, i així ha fet que el mateix pressupost es convertisca en una ferramenta populista.

Aguilar expressa la seua decepció perquè el PP ha traït la paraula donada : el dia 13 de novembre, casualment “dimarts i 13”, el Partit Popular mostra la seua prepotència i arrogància més que mai sobrepassant la línia del límit de la vergonya. La portaveu socialista alzireya ha matisat que arriba a ser cruel, políticament parlant,  voler fer invisibles els partits de l'oposició. Pareix que únicament som membres de la corporació quan a ells els interessa, per a la resta de casos omissió, omissió i més omissió.

L'edil qualifica de totalment inversemblant que un fet tan important per a la ciutat d'Alzira com són els pressupostos siguen també víctima de “adueñamiento” d'aquest govern. Els pressupostos no han de ser una arma electoral, han d'elaborar-se de manera conjunta i aprovada a través del consens. 

Aguilar considera ofensiu que el Partit Popular desprecie l'ajuda de l'oposició i ha volgut fer una petició d'humilitat a la Sra. Bastides, que no recorde ni pronuncie més en els seus discursos que el consens és la millor ferramenta per a treballar. Si ho fa, continuarà mentint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada