dijous, 15 de desembre del 2011

Dos gimnastes del CEGA Almussafes, campiones d'Espanya


La ciutat de Saragossa va acollir, el passat cap de setmana, el Campionat d'Espanya de Conjunts Absolut. Més de 800 gimnastes es van donar cita en aquest esdeveniment esportiu, en el qual el Club Esportiu de Gimnàstica d'Almussafes (CEGA) va obtindre la recompensa al veure a dos de les seues gimnastes en el més alt del podi en la categoria Júnior, representant al Club Riba-Roja. Així mateix, el conjunt infantil del CEGA va obtindre una merescuda sisena plaça en les finals per aparells.

El passat cap de setmana, el pavelló príncep Felipe de la ciutat de Saragossa es va convertir en la seu del Campionat d'Espanya de Conjunts Absolut. En el panorama nacional van competir més 800 gimnastes integrades en 160 conjunts dividits al seu torn en cinc categories. La clara dominadora del campionat va ser la Comunitat Valenciana, que va aconseguir pujar al podi en totes les categories, i en tres ocasions en el més alt del podi.

Les gimnastes del Club Almussafes Sandra Vayá, Maria Di Girolamo, Maria Garrido, Elena Grau, Sandra Rico i Denise Portolés van aconseguir una sexta plaça en les finals per aparells en la categoria Infantil, en la que van entrar 42 conjunts en competició. Després d'executar un passe quasi perfecte en el seu segon dia, les gimnastes infantils van lamentar els errors comesos en el passe de la primera jornada, un  fet que definitivament les va allunyar de les primeres posicions.


D'altra banda, els integrants del CEGA se senten orgullosos dels seus gimnastes júnior Yaiza Gonzalez Alvarado i Paula Fos Boix. Ambdós esportistes, cedides al Club Riba-roja, es van penjar la medalla d'or després d'una brillant actuació del seu conjunt, proclamant-se Campiones d'Espanya i obtenint per a l'esmentat club la Primera Categoria, que únicament s'aconseguix havent aconseguit una de les tres primeres places en les categories Júnior o Senior.

Paral·lelament , es va celebrar un Campionat Internacional de Conjunts en què van intervindre huit seleccions nacionals que, junt amb la d'Espanya, van ser Rússia, França, Suïssa, Israel, Ucraïna, Grècia i Gran Bretanya, quedant la selecció Espanyola en segon lloc per darrere de l'omnipotent Rússia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada