dilluns, 2 de setembre del 2013

LES FESTES D’ALGEMESÍ AUGMENTEN LES ACREDITACIONS DE MITJANS DE COMUNICACIÓ


L’Ajuntament d’Algemesí ha rebut més de 250 peticions de credencials entre periodistes, freelance, fotògrafs i Mitjans de comunicació per a cobrir les tres processons que componen els dies centrals de la festa d’Algemesí.
Canal 9 realitzarà la retransmissió en directe íntegrament i per primera vegada de la Processoneta del Matí, a partir de les 9.45 hores i també a la vesprada, la de Volta General, a partir de les 19.15 hores.

Per la seua banda Berca TV, la televisió local d’Algemesí, cobrirà les tres processons de la festa a través del canal de televisió comarcal Sucro TV i dilluns que ve oferirà un programa especial dedicat a les festes.
També, Mitjans de comunicació locals, autonòmics i provincials oferiran durant estos dies, reportatges, entrevistes i suplements especials amb els protagonistes i amb tota la informació sobre la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí.
Si bé la presència de Mitjans de comunicació i de personalitats del món de la política i la cultura i de l’esport ha sigut creixent al llarg d’estos últims anys, des de la declaració de les Festes de la Mare de Déu de la Salut com a Patrimoni de la Humanitat ha disparat l’interés per assistir a estes festes, principalment la Processoneta del Matí el 8 de setembre, un espectacle incomparable que s’inicia a les 10.00 hores des de la Capella de la Troballa, recorre el carrer Berca i finalitza amb l’espectacular entrada de la imatge de la Mare de Déu de la Salut en la Basílica de Sant Jaume passat el migdia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada