dilluns, 17 de juny del 2013

EL DIPUTAT JOSEP MARIA PAÑELLA VISITA CARCAIXENT PER PARLAR SOBRE LA LLEI WERT



 Joves amb Compromís Carcaixent ha convidat el portaveu de Compromís en matèria lingüística i d’educació, Josep Maria Pañella, a una xarrada sobre l’anomenada “Llei Wert”, de reforma de l’educació. L’acte tindrà lloc el dimecres, dia 19 de juny, a partir de les 19.00 hores, al Centre d’Empreses, situat al C/ Marquesa de Montortal, 54, de Carcaixent.
El projecte de Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE), més coneguda com a “Llei Wert”, du camí de ser la setena reforma de la democràcia en esta matèria. El Govern de l’Estat pretén aprovar-la amb la majoria absoluta que gaudeix el Grup Popular a les Corts. La reforma compta amb l’oposició de tots els sectors afectats (professors, alumnes, pares, etc.). Segons Joves amb Compromís de Carcaixent, es tracta d’una nova imposició del PP, que afavoreix la privatització i la mercantilització del sistema educatiu.

Natxo Escandell, portaveu de Joves amb Compromís Carcaixent considera que “una reforma educativa de tanta envergadura cal que compte amb un ample consens”. I afegeix que “si finalment les Corts aproven la redacció actual del projecte de llei orgànica, es produirà un greu retrocés dels valors democràtics i un atac a la presència normalitzada del valencià en el sistema educatiu. A més Natxo Escandell, apunta que “més que una reforma es tracta d’una autèntica contrareforma, ja que castiga la diversitat cultural i lingüística i suposa un retrocés quant a la igualtat d’oportunitats”.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada