divendres, 3 de maig del 2013

EL CPC D’ALZIRA DESENVOLUPA DIFERENTS TALLERS SOBRE TÈCNIQUES ARTÍSTIQUES AMB ENFOCAMENT INTERCULTURAL


En el marc de la intervenció psicosocial que està desenvolupant la Fundació Cepaim, dins del Programa d’Acció Comunitària Intercultural en el barri de l’Alquerieta, i en col·laboració amb l’equip interdisciplinari del Centre de Participació Ciutadana, s’estan duent a terme una sèrie de tallers de Tècniques Artesanals amb Enfocament Intercultural des del passat mes de març. Uns tallers que es prolongaran durant tot el mes de maig de 2013.
L’objectiu d’estos tallers és, d’una banda, la capacitació en tècniques artesanals i, d’un altre, la participació dels veïns del barri a través de dinàmiques que afavorisquen la dimensió intel·lectual, comunicativa, expressiva i soci-afectiva dels participants.
A més, s’han planificat activitats que complementen este taller, gràcies al projecte Alzira Activa (finançat per Obra Social La Caixa) i emmarcat dins de l’Àrea d’Ocupació i Formació, com és la Trobada amb Professionals d’Artesania i Bijuteria (celebrat el 23 d’abril), la Trobada amb Professionals d’Artesania i Costura (se celebrarà este mes de maig) i un Taller d’AutoOcupació (se celebrarà al juny).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada