dilluns, 6 de maig del 2013

EL CASTELL DE CULLERA ACULL UN RECITAL DE GUITARRA “HOMENATGE A TÁRREGA” DE DAVID ERES BRUN



L’Institut per al Desenvolupament Musical ( IDM) presenta diumenge que ve 19 de maig, a les 12:00 hores, en el Castell de Cullera el concert de David Eres Brun, “Homenatge a Tárrega”.
David Eres Brun, concertista internacional reconegut també per la seua labor com a director d’orquestra manté una gran proximitat amb l’obra de Tárrega pel fet de compartir la terra natal del músic i compositor castellonenc, per haver-se format a la llum de la seua escola i pel llegat que els seus deixebles Daniel Fortea i Emilio Pujol van deixar en Lolita Padilla i Alberto Ponce, professors de David Eres Brun en el Conservatori de Castelló i l’École de Musique de París respectivament.
Des de la seua inauguració en l’Auditori de Vila-real, “Homenatge a Tárrega” ha sigut presentada amb èxit en diversos Festivals nacionals i Internacionals i Temporades de Concerts.
El recital realitza un recorregut per les seues composicions més emblemàtiques, les quals ocupen un lloc privilegiat en la història de la guitarra. La música per a guitarra del propi Eres Brun emmarca l’obra de Tárrega per mitjà de quatre preludis de nova creació que confirmen l’atractiu d’un concert d’alta qualitat musical.

Programa del concert

Primera part
D. ERES BRUN. Primer preludi: malinconico
F. TÁRREGA. Tres peces: Adelita, Llàgrima, Marieta
D. ERES BRUN. Segon preludi: giocoso
F. TÁRREGA. Records de l’Alhambra
Segona part
D. ERES BRUN. Tercer preludi: ostinato
F. TÁRREGA. Capritx àrab
D. ERES BRUN. Quart preludi: amb fuoco
F. TÁRREGA. Variacions sobre El Carnestoltes de Venècia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada