divendres, 3 de maig del 2013

AGUILAR PROPOSA QUE S’ADJUDIQUEN LES VIVENDES DEL FONS SOCIAL QUE LI CORRESPONEN A ALZIRA



 La portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, considera necessari que es pose en marxa el conveni aprovat per l’Ajuntament del fons social de vivendes per a famílies desnonades des del 2008.
Segons Aguilar de les 6.000 vivendes que formen part del fons social només cinc li corresponen al nostre municipi, estes han de ser adjudicades el més ràpidament possible i així poder solucionar el problema de cinc famílies.
Aguilar recorda que fa més d’un mes que es va aprovar este conveni fins ara no s’ha realitzat cap acció perquè les famílies d´Alzira desnonades puguen tindre una vivenda digna.
La responsable socialista manifesta que el conveni que facilita el lloguer als desnonats des de 150 euros és convenient que es pose en marxa com més prompte millor, “no hem d’estar parats mentres famílies alzirenyes ho estan passant malament”.
Aguilar anuncia que en el pròxim ple instarà a la Sra. Alcaldessa a què explique quines gestions s’han realitzat per a adjudicar les cinc vivendes propietat de les entitats bancàries, Novagalicia, Bilbao Biscaia, Caixabank i Banc Santander.
La dirigent socialista també proposa que si a les famílies a qui se’ls adjudiquen estes vivendes no tenen els suficients recursos que se’ls subvencione una part del lloguer d’estes vivendes socials.
Segons Aguilar també és necessari que es reclame a l’IVVSA que arregle les vivendes socials que existixen en el carrer Sueca i en la plaça de la Ribera. “Tindre vivendes buides i consentir que la gent estiga al carrer no és la millor manera de governar”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada