dimarts, 8 de gener del 2013

TEATRE, IMAGINACIÓ I MÀGIA EN LA CAVALCADA MÉS PARTICIPATIVA DE LA HISTÒRIA DE SUECA




 L’Ajuntament de Sueca va apostar pel bon fer de la companyia local Maduixa Teatre i va encertar. La cavalcada dels Reis Mags de 2013, davall el nom “Nit de Reis: de cine", dirigida per l’equip de professionals de l’empresa teatral suecana, va aconseguir grans quotes de públic assistent. Milers de veïns de la comarca es van donar cita en l’emblemàtic carrer Sequial per a gaudir d’aquesta cavalcada que va obrir pas als Mags d’Orient. “Després de veure l’espectacle que va realitzar l’empresa suecana Maduixa Teatre en la Cavalcada de Reis, es confirma com escreix la confiança que, des de la Regidoria de Festes que encapçale, es va depositar en ells per a este esdeveniment. Maduixa va tornar a demostrar una vegada més la seua imaginació i enginy a l’hora de sorprendre grans i xicotets”, ha assenyalat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

Maduixa Teatre es va rodejar d’un equip de 200 professionals i col·laboradors, que van treballar i van desfilar per a omplir d’esplendor i màgia una data tan assenyalada en el calendari dels més xicotets. "Estem molt contents amb el resultat. Hem aconseguit els objectius marcats que eren oferir un espectacle elegant i digne, sorprendre a grans i xicotets, dignificar i cuidar la figura dels Mags i comptar amb una coordinació impecable", apunten des de Maduixa.
Una cavalcada ambientada en el món del cine, on tot és possible, va concentrar en el recorregut a ballarins i cantants amb lletra original en valencià; espectacles d’animació de carrer de la companyia organitzadora, adaptats per a la nit de Reis; l’aparició dels personatges de la factoria d’animació més popular; genets; música en directe amb segell local i l’arribada dels tres Reis Mags desfilant en cotxes de cavalls.

La Corporació Municipal, encapçalada per l’alcalde, Salvador Campillo, i el regidor de Festes, Dimas Vázquez, va esperar els Reis Mags junt a l’edifici consistorial. Va ser aleshores quan l’alcalde va entregar a ses majestats la clau màgica de l’Ajuntament, que únicament s’utilitza eixa nit, i que obri totes les portes perquè els Reis puguen entrar a deixar els seus regals. “M’agradaria donar les gràcies a tot el municipi per la seua assistència massiva i la seua participació en esta nit màgica. També voldria felicitar Maduixa pel gran treball realitzat”, ha assenyalat Campillo.

La sorpresa esperava en la nova plaça de l’Ajuntament quan, després de l’arribada dels Reis, un potent equip de so i llums va transformar la fatxada de l’Ajuntament en una gran pantalla en què es van projectar imatges animades que van delectar grans i xicotets, per a rematar amb la interpretació de la cançó composta per a eixa nit sobre l’escenari. L’actor valencià Nelo Gómez va exercir de mestre de cerimònies amarrat a una estructura a tres metres d’altura.
La mateixa vesprada del 5 de gener, abans de començar la cavalcada i per a evitar el risc de possibles accidents, Maduixa Teatre va decidir no llançar caramels des dels cotxes de cavalls que portaven als Reis fins a la Plaça de l’Ajuntament. "Ens consta que molts xiquets i pares es van quedar esperant els caramels, com és costum i tradició, però ara sabem que vam prendre la decisió encertada, anteposant la seguretat", comenta la direcció de l’empresa organitzadora. Per a compensar, es van repartir en l’escenari un miler de figures de xocolate que els més menuts van rebre de mans dels propis Reis d’Orient.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada