divendres, 2 de novembre del 2012

EL DIRECTOR GENERAL D’ESPORT VISITA LES OBRES DE LA PISCINA MUNICIPAL DE CULLERA



Sanjuan: “Cullera pot sustentar la gestió i el manteniment de la piscina amb els ingressos provinents de les persones que s’apunten".

Divendres dia 2 de novembre el director general d’Esport, Mateo Castella Bonet, acompanyat de l’Alcalde de Cullera i Diputat Provincial Ernesto Sanjuán Martinez, han realitzat un recorregut per a comprovar l’estat de les obres de construcció de la Piscina Coberta de Cullera.
L’actuació que està finalitzant la primera de les dos que es preveuen  i que compta amb un pressupost global de quasi 6 milions d’euros, podria estar finalitzada en el primer semestre de l’any 2013 i la seua posada en marxa definitiva per a l'estiu de 2013.
Segons ha declarat el director General d’Esport, Mateo Castella, “es tracta d’una instal·lació perfectament sostenible, és una instal·lació rendible que està molt pròxima al nucli urbà i que donarà servei a tota la població de Cullera que és el principal interés que té l’alcalde”.
El fet més important  és que no suposarà un cost addicional per als ciutadans perquè l’obra tal com està concebuda tindrà uns gastos de gestió pràcticament nuls i si a això afegim que Cullera és un municipi turístic, esta actuació es convertix en una oferta més que tindran els hotels i els apartaments i un atractiu més per a Cullera” explica el Director General d´Esports .

Segons l’Alcalde de Cullera, Ernesto Sanjuan la setmana que ve podria començar a licitar-se la segona fase de les obres, “estem parlant que en el primer semestre de l’any que ve podrien estar practicament acabades les obres. Els terminis estan perfectament controlats per l’empresa que està fent les obres”.
Segons Sanjuan, Cullera pot sustentar la gestió i el manteniment de la piscina amb totes les persones que s’apunten a nivell personal. “la piscina de Favara serà la de Cullera”.
El nou centre esportiu de Cullera comptarà amb una piscina gran, piscina infantil, sales de spa, a més de tres sales grans polivalents. “Per això no l’hem anomenat piscina coberta sinó centre esportiu. Serà una piscina que atraurà a la gent de la comara”, explica Sanjuan.
L’Ajuntament de Cullera té la intenció de traure una concessió i que siga una empresa l’encarregada de la gestió de les instal·lacions esportives i els esdeveniments. Segons Sanjuan, “En Cullera tenim un club de natació que ara amb estes instal·lacions podrà realitzar i organitzar competicions a nivell de la Comunitat perquè així ho hem concebut en el projecte”.
Les obres de la piscina municipal de Cullera s’han dut a terme a través d’una subvenció del Pla Confiança per un valor de 4. 800.000 euros amb el qual s’ha licitat la primera fase. L’Ajuntament de Cullera amb 1.000.000 euros pretén posar en marxa proximamente la segona fase d’acabats i equipament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada