dijous, 30 d’agost del 2012

EL PSOE D’ALZIRA PRESENTA UNA MOCIÓ PERQUÈ EL GOVERN DE RAJOY NO APLIQUE LA PUJADA DE L’IVA


La pujada de l’IVA de Rajoy suposarà a cada llar una despesa addicional mitjana  d'almenys 500 euros a l’any, segons l’Enquesta de Pressupostos Familiars de l’Institut Nacional d’Estadística (Ine).

Isabel Aguilar
Segons la portaveu socialista d’Alzira, Isabel Aguilar, el govern del PP té la intenció de recaptar més lVA amb les mesures anunciades amb el consegüent esforç de les famílies. Pujar els tipus generals del 18 al 21 i els reduïts del 8 al 10, en l'actual context de crisi econòmica, farà que es retraga el consum, per la qual cosa la recaptació de l’IVA patirà una nova caiguda.
Aguilar manifesta que “els socialistes estem compromesos amb la reducció del dèficit públic, però creiem que hi ha un altre camí, que passa per dinamitzar l’economia i no utilitzar la crisi per a canviar el nostre model social. Els retalls del PP provocaran més recessió i més desocupació”. L’edil socialista considera que el problema és de tots, i ve donat per l’alt endeutament de les famílies, empreses i administracions públiques; un problema que s’ha anat forjant pels errors comesos des de fa molts anys pels diferents governs.
Aguilar afirma que el Partit Popular de Rajoy i de l’Alcaldessa Elena Bastidas, amb la seua hipocresia, diu una cosa i fa una altra; i no assumix responsabilitats per la desastrosa gestió de Bankia, per exemple, ni en la crisi financera, en què es fonamenten la major part dels problemes que estem patint, i en el fort desprestigi del nostre govern en l’exterior, en una demostració d’una absoluta falta de respecte cap als ciutadans.
La portaveu socialista manifesta que aquesta mesura emprenyarà als aturats alzirenys amb dret a prestacions, que perdran 147 euros generalment, després de la disminució injusta i antisocial del deu per cent de les seues prestacions a partir del sisé mes i fins als 18 restants de que disposen com a límit màxim.
Segons Aguilar no hem d’oblidar l’amenaça del Partit Popular de fer efectiva immediatament l’edat de jubilació fins als 67 anys, també cal tindre en compte que els pensionistes ja han perdut un 1,1 per cent del seu poder adquisitiu amb el copagament de les seues medicines, com a part de les mesures del Partit Popular de Rajoy.
La responsable socialista mostra la total oposició del PSOE alzireny a la pujada de l’IVA i als retalls anunciats pel Govern del PP, que l’única cosa que aconseguiran és asfixiar encara més a les malparades economies de les famílies.
L’edil socialista ha presentat una moció en l’Ajuntament d’Alzira, instant el Govern d’Espanya que derogue la pujada de l’IVA. Aguilar creu que el Partit Popular està buscant una tardor calenta per a amagar la seua ineficàcia. L’única cosa que Rajoy pretén és retallar als més necessitats, governant a fosques i sense donar explicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada