divendres, 1 de juny del 2012

300 ESCOLARS D’ALZIRA HAN PARTICIPAT EN L' “AULA DEL TABAC”


L’Ajuntament d’Alzira, des de la UPCCA de la Regidoria d’Acció Social, ha col·laborat en una activitat preventiva organitzada pel Centre de Salut Pública d’Alzira anomenada “Aula del Tabac” .
Una activitat en què han participat 300 alumnes de 1r d’ESO i que té com a objectiu fonamental conscienciar els menors sobre els prejuís derivats del consum de tabac.
Aquesta iniciativa s’ha impartit durant el present curs en els centres escolars Sagrada Família, Acadèmia Xúquer, IES núm. 4 i La Puríssima.
La regidora d’Acció Social, Chelo Martínez, ha manifestat: “Esta activitat ha sigut molt positiva i molt fructífera tant per a l’alumnat com per al professorat dels centres participants. Ells mateixos ens han mostrat el seu interés a realitzar-la el pròxim curs escolar. Treballarem en el desenvolupament de qualsevol activitat que siga d’interés per als escolars i per a fomentar bons hàbits des de xicotets”.
L’Aula del Tabac està composta per diversos elements interactius, a través dels quals, els alumnes poden conéixer la problemàtica del consum de tabac. Dos monitores, amb especial formació en aquesta matèria, oferixen una xarrada explicativa als participants i els orienten a l’hora d’utilitzar algunes ferramentes interactives com, per exemple, la casa dels fums o la màquina que fuma, permetent-los apreciar les conseqüències que el quitrà i la nicotina tenen en els pulmons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada