dimecres, 2 de maig del 2012

JOVES SOCIALISTES DE CULLERA DIU NO A L´ELIMINACIÓ DE BEQUES DE L´ESCOLETA


Hi ha diners per tirar coets el dia de "la Baixà", però no per a donar beques a les famílies de Cullera.

Segons ha explicat el grup de joves socialistes de Cullera, “Seguim i seguim amb els ajustos econòmics del PP, uns ajustos que no són gens reals i que no tenen cabuda en una societat del benestar com la que tenim al nostre país, uns ajustos injustos, uns ajustos que pequen d'irracionals i de discriminatoris”.
l´Agrupació local afirma que, l'últim retall que ha fet el PP a Cullera ha sigut l'eliminació de les beques de l'exercici 2012-2013 que no les abonaran les respectives famílies. És a dir, si que hi han diners per tirar coets el dia de la Baixà, però no per a donar beques a les famílies de Cullera que almenys necessiten una ajuda per poder educar als xiquets i xiquetes, cosa que són el futur del nostre poble.
Jovens socialistes de Cullera critiquen que aquesta és la manera de governar del PP, aquesta és la manera de prioritzar els recursos econòmics i públics del nostre ajuntament.
L´Agrupació de joves socialistes de Cullera també critica altra suposada notícia, segons la qual  el Centre Cultural de Sant Antoni es tancarà per no poder fer front a les despeses que ocasiona. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada