divendres, 25 d’octubre del 2013

UNA MULTINACIONAL SAUDITA DEDICADA A LA PRODUCCIÓ D’ENVASOS INVERTIRÀ 100 MILIONS D’EUROS A ALZIRA


Isabel Aguilar mostra la seua satisfacció per la implantació d’una multinacional saudita a Alzira "A pesar que el polígon d’El Pla està totalment oblidat per Bastidas, cal felicitar-se per notícies positives"
 La implantació en Alzira d’una multinacional saudita dedicada a la producció d’envasos per a la indústria agroalimentària i que pretén invertir cent milions d’euros, amb la consegüent creació de llocs d’ocupació, és motiu de satisfacció. "A ningú se li escapa que és una molt bona notícia empresarial per a Alzira i per a un dels polígons, el d’El Pla, referent en la nostra comarca", ha assenyalat Isabel Aguilar, portaveu socialista a Alzira al conéixer la notícia.

No obstant és conscient que alegries com esta hagueren de ser més freqüents tenint en compte que estem parlant d’un gran polígon industrial, que en el seu moment es va planificar com una de les zones de major expansió, per a la implantació d’empreses en la nostra ciutat.
"És per tant moment d’alegria però de no llançar les campanes al vol i pensar que amb això està tot fet" ha volgut matisar Aguilar, no oblidant-se que el dit polígon costa als alzirenys més de 2'5 milions d’euros".
Davant de tan elevat cost l’alcaldessa no hauria de quedar-se amb els braços creuats, és més, hauria de reunir-se urgentment amb la Cambra de Comerç i amb totes les associacions d’empresaris pertinents i possibles "per a vendre’ls les bondats del Polígon del Pla i propiciar l’arribada de més empreses a la nostra localitat".
La líder socialista no vol oblidar que, en l’actualitat, el polígon esta sense certs servicis que són imprescindibles per a propiciar noves implantacions d’empreses en ell, i que passen per la connexió per cable perquè internet siga una realitat en la dita zona industrial, així com, una connexió en condicions amb la CV-50 per a la bona comunicació d’este enorme espai dedicat a la indústria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada