divendres, 25 d’octubre de 2013

CULLERA CELEBRA ELS PRÒXIMS 2 I 3 DE NOVEMBRE L’ÚLTIMA GASTROFESTA DE LA DIPU 2013Foto Jordi Piris
 Després de la bona acollida de les festes gastronòmiques celebrades a Gandia, Xàtiva i Requena, el pròxim 2 i 3 de novembre, Cullera acull l’última Gastrofesta de la Dipu d’enguany.
Esta activitat gastronòmica està organitzada pel Patronat Provincial de Turisme, València Terra i Mar, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Cullera i l’Associació Empresarial d’Hostaleria de Cullera i la seua Comarca, i que a més compta amb el respatler de les marques, Arròs Senyorial, Mahou i Coca-cola.

La Gastrofesta de Cullera es dedicarà a l’elaboració d’arrossos mariners en les seues múltiples varietats, tapes i coca cristina i comptarà amb la participació de 14 restaurants locals i un Forn que s’encarregarà d’endolcir l’esdeveniment.
La Gastrofesta, que s’instal·larà en l’Avinguda del Port junt amb la llotja de Cullera, comptarà amb uns quants escenaris en què es realitzaran actuacions musicals dels grups guanyadors de Sona la Dipu 2013 i show cookings i coctelería a càrrec dels centres de formació CDTs. El recinte comptarà també amb la instal·lació de jocs infantils per als més menuts de la casa.
Les degustacions es realitzaran amb la compra prèvia de tiquets en les entrades del recinte, que seran de 3 euros per als arrossos, 2 euros per a les tapes, 1,5 euros per a begudes o postres. Els horaris d’obertura seran el dissabte 2 de 11:00 a 24:00h i el diumenge 3 de 11:00 a 20:00h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada