divendres, 25 d’octubre de 2013

QUATRE PODIS PER A ESPORTIU AGILITY ALMUSSAFES EN LA SEGONA PROVA DEL NACIONAL


El títol del gos més ràpid també va recaure en el club local

Diumenge passat dia 20, la ciutat de Castelló va ser la seu de la segona prova ADACV (Agrupació Esportiva d'Agility de la Comunitat Valenciana) puntuable per a la temporada 2013/2014. El club Esportiu Agility Almussafes va obtindre quatre dels quinze podis que hi havia en joc en la competició, organitzada pel club d'agility Zeus en les instal·lacions de l'associació Mediterrània.


María José Blanc va tindre la responsabilitat de jutjar als aproximadament 110 equips d'agility presents en la prova, que va transcórrer durant unes huit hores sense incidents i amb un ambient esportiu de gran camaraderia.

El club Esportiu Agility Almussafes va jugar un excel·lent paper esportiu en esta segona cita puntuable per al nacional, ja que va concloure la competició amb quatre dels quinze podis possibles, a més d'obtindre el premi que va atorgar el club organitzador al gos més ràpid, títol que va recaure en Cristofol Albert amb el seu ca Piter.

Concretament, en el grau dos categoria mini, Miguel Sanz amb el seu caniche Cantàbria va aconseguir la segona plaça. En el mateix grau categoria mitjana, el club almussafeny va collir dos podis, el d'Eva Grau amb la seua gossa Liss, que es va proclamar campiona i el de Javier Pérez amb la seua gossa Estrella – Tota una veterana de deu anys -, que va obtindre el títol de subcampiona. En el grau tres, categoria maxi només va participar el soci Cristofol Albert amb el seu gos Piter, que a més del gos més ràpid de la competició, va aconseguir un més que disputat segon lloc. Respecte d'això, Esportiu Agility Almussafes valora la jornada de competició com més que profitosa per a les aspiracions en joc d'esta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada