divendres, 4 d’octubre del 2013

LA REGIDORIA DE PREVENCIÓ COMUNITÀRIA DE SUECA COL·LABORA EN LA DIFUSIÓ DEL CURS VIRTUAL PER A PARES I MARES “EN FAMÍLIA”


L’objectiu és la prevenció en l’entorn familiar de situacions de risc com ara el consum de drogues

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de l’Ajuntament de Sueca col·labora en la difusió del “Curs Virtual per a Pares i Mares: “En Família”, que realitza la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Drogodependències, en col·laboració amb la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD).

Partint del convenciment que previndre en l’entorn familiar és una cosa natural, és a dir, una cosa possible de realitzar i aconseguir dia a dia, de forma senzilla i constant des d’una edat molt primerenca, es pretén animar els pares i tutors a aconseguir estos objectius per a ajudar els fills a desenvolupar-se com a persones. En este Curs trobaran instruments per a enfortir els rols de pares i mares en l’educació dels fills davant de situacions de risc, com ara les de consum de drogues. “Com tots els anys, intentem acostar a les famílies tota la informació, els mitjans, cursos, etc. a l’abast per a millorar la prevenció i promocionar la salut. Este Curs, en particular, resultarà molt còmode i pràctic, ja que es pot seguir des de casa”, ha explicat la regidora de Sanitat i Prevenció Comunitària, la doctora Josefa Juan.
L’únic requisit per a poder accedir a este Curs virtual gratuït, és tindre accés a internet i registrar-se prèviament en la pàgina web: http://www.aulavirtualfad.org/enfamilia.htm. Els pròxims Cursos es realitzaran: del 30 de setembre al 5 de novembre, i de l’11 de novembre al 23 de desembre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada