dimarts, 25 de juny del 2013

CULLERA TV ES POT VORE A LES TELEVISIONS DE CASA


CTV ha desenvolupat una App que permet emetre dins de la legalitat

 Cullera TV ha aconseguit trencar les barreres legislatives imposades per la Llei de la TDT i ja es pot vore a les televisions de casa gràcies a una nova App desenvolupada per l'equip tècnic de Cullera TV. Cullera Televisió es converteix amb esta App en la primera emissora de televisió local d'Espanya en oferir este servici
Cullera TV ha llançat un App totalment gratuïta que ja està operativa a totes les televisions Samsung comprades des de 2010 i molt prompte podrà vore's a la resta d'aparells LG, Sony, Philips, etc.
Amb este nou canal d'informació CTV ha aconseguit trencar les barreres de control governamental dels mitjans de comunicació que mitjançant la Llei de la TDT ha limitat la concessió de llicències d'emissió als canals de televisió afins a cada govern en cadasduna de les Comunitats Autònomes del país i ha obligat a tancar infinitat de televisions locals i comarcals.

Per accedir a este nou canal de CTV qui tinga a casa una televisió d'estes característiques ha d'entrar a la Smart Hub (polsant el botó “smart” en el comandament a distància) entre les Apps de Samsung trobarà la nova App de CTV, punxant la icona permet la seua instal.lació directa i gratuïta. En uns pocs minuts es pot gaudir de la programació de Cullera TV.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada