divendres, 4 d’octubre del 2013

JORDI MAYOR (PSOE): “ELS PRESSUPOSTOS DE RAJOY AFONEN EN LA DESOCUPACIÓ I LA POBRESA A LA RIBERA BAIXA”


La inversió del Govern en la comarca per a l’any que ve és la pitjor que es recorda de l’etapa democràtica

 El secretari general del PSPV-PSOE de la Ribera Baixa, Jordi Mayor, ha criticat amb duresa el Projecte de Pressupostos Generals de l’Estat presentat pel Govern d’Espanya en el que no es preveu cap inversió directa per a la comarca, més enllà dels 2,8 milions d’euros destinats a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals de Sueca, en la qual cosa ha qualificat com «la major discriminació mai patida per la Ribera Baixa per part d’un executiu central en la democràcia».
Segons Mayor, «estos són els pressupostos que afonen a la Ribera Baixa en la desocupació i la pobresa i no els de la recuperació». «Els ciutadans i ciutadanes d’esta comarca no existim per al PP a l’hora de repartir les inversions, només els valem per a pagar impostos i demanar-nos el vot cada quatre anys», ha denunciat.

Mayor ha afirmat que durant 2014 «les poblacions de la Ribera Baixa no eixirem de la crisi, lamentablement ens anem a quedar afonats en ella perquè hi ha un Govern, el de Rajoy, per al que no pintem res». A més, ha lamentat que «el PP haja iniciat una campanya mediàtica basada en la mentida intentant vendre la idea de la recuperació, quan en el carrer la realitat és ben distinta i la gent cada dia està pitjor».
El líder socialista ha responsabilitzat a l’ineficaç Consell d’Alberto Fabra i als dirigents locals i comarcals del PP de que les reivindicacions riberenques no siguen ateses a Madrid. «No pinten res i damunt callen i no actuen davant dels greuges del seu partit.», ha assenyalat. «Ara ja no s’emboliquen amb la Reial Senyera per a dir que ells són els més valencians i els més reivindicatius com quan feien amb anteriors governs?», s’ha preguntat.
Per al portaveu socialista, «el valencianisme es demostra practicant-ho amb fets, com hem fet nosaltres demanant inversions amb esmenes als pressupostos i tornarem a fer enguany.
Mayor ha lamentat que els comptes del 2014 tornen a deixar fora la finalització de les obres de la variant Cullera-Favara de la N-332, on fa pocs dies, es va registrar lamentablement una nova víctima mortal-, el pla anti avingudes d’Albalat de la Ribera i totes les actuacions en matèria de prevenció d’inundacions, obres com el Quarter de la Guàrdia Civil de Sueca o la doble via fèrria entre Cullera i Gandia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada