dimarts, 8 de gener de 2013

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL 3SPORT PER A ESCOLARS DE SUECA


 Durant els passats dies 2, 3 i 4 de gener, els escolars de Sueca de les categories benjamí i aleví han gaudit d’una nova edició del 3Sport, organitzat per la Regidoria d’Esports amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport entre els més menuts durant les vacances nadalenques. Al llarg d'aquests dies, els diferents equips s’han enfrontat en les tres modalitats participants, futbol, handbol i bàsquet. “Estem molt contents perquè esta competició esportiva ha anat adquirint més acceptació i participació any rere any per part dels xiquets i xiquetes, ja que cada edició aconseguix sumar més equips”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.
Divendres passat, va tindre lloc en el Pavelló Cobert l’entrega de trofeus als guanyadors. La regidora d’Esports, Teresa Ribes, va ser l’encarregada d’anomenar i entregar els diplomes i copes als equips següents:
En categoria Aleví Mixt: l’equip campió va ser Racing 2013; el subcampió, Las Pinchitas; i en tercer lloc, Las Pink Panter.
En categoria Benjamí: els campions van ser Los hombres de negro; subcampions, empatats a punts, van ser Promeses Corbera i Futboleros FC; i en tercer lloc es van classificar Els Suecans.
En Categoria Aleví: els equips campions, empatats a punts, van ser Els Craks i Sueca 2001; els subcampions van ser Pà, oli i sal; i en tercer lloc es van classificar Los Bonifacios.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada