dimarts, 23 de juliol del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ INTENSIFICA EL TRACTAMENT CONTRA LA MOSCA NEGRA


El consistori ha editat uns consells i recomanacions per a evitar estes picadures atés que en esta època de l’any proliferen este tipus d’insectes i per a això s’han intensificat els processos de fumigació.

L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la seua regidoria de Sanitat ha intensificat el tractament contra la mosca negra i la resta de mosquits davant de la proliferació d’estos insectes a causa de les condicions meteorològiques favorables per a la seua presència, com són les temperatures càlides i l’existència de zones humides.

S’estan realitzant una àmplia revisió d’aquelles zones en què la probabilitat que apareguen siga major, aquelles que presenten vegetació i amb zones d’aigua pel que el tractament es realitza amb major freqüència; així com que l’aigua estiga degudament tractada per a evitar la reproducció d’este insecte.
En els últims dies s’han produït alguns casos de picadures de mosca negra entre la població. Davant d’una major presència d’esta classe d’insectes en estes dates, des del consistori s’han efectuat els tractaments oportuns i intensificat els processos de fumigació cada quinze dies en les zones de major presència de mosca negra o on és més fàcil que este tipus d’insecte puga reproduir-se., tenint en compte que davant de període d’altes temperatures la reproducció d’este insecte tendix a disminuir.
A més, també l’ajuntament d’Algemesí ha editat consells i recomanacions per a evitar estes picadures. Així doncs aconsella tindre especial precaució a l’hora de realitzar activitats en els llocs on puga existir una major concentració d’estos insectes- com per exemple la zona de la Xopera- portar roba que cobrisca tot el cos quan es treballa a l’aire lliure també en els llocs on habiten o es reproduïsquen estos insectes i utilitzar els repel·lents adequats.
En cas de picadures, es recomana netejar i desinfectar bé la zona, aplicar crema o líquid per a picadures i no rascar-se. Com a remei eficaç contra la picor s’aconsella aplicar fred i utilitzar compreses de gel o aigua freda. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada