dimarts, 22 d’octubre del 2013

EL SOCIALISTA ENRIQUE ALBORCH ES VEU OBLIGAT A PRESENTAR LA SEUA DIMISSIÓ DESPRÉS D’UNA LLARGA MALALTIA


Amb la seua renúncia com a regidor serà Pilar Villegas la nova integrant del Grup Municipal Socialista

 La Comissió Executiva Municipal que van celebrar ahir els socialistes alzirenys va ser més una reunió emotiva que política, i és que el protagonista va ser Enrique Alborch, candidat a l’alcaldia d’Alzira les passades eleccions i que per motius de salut s’ha vist obligat a romandre quasi un any apartat de la vida pública i per tant de la política.
Després d’un llarg període de recuperació, Alborch va acudir anit a l’Executiva per a presentar la seua dimissió com a regidor socialista; la greu malaltia que ha hagut de superar no li permet seguir avant exercint tal càrrec.

En el seu discurs de despedida davant dels seus companys de partit va voler agrair les mostres d’afecte rebudes durant el seu període de convalescència i va animar, en més d’una ocasió, a estar al costat d’Isabel Aguilar, secretària general del partit, recolzant-la en tot el que siga necessari per a junts tornar a la senda dels èxits socialistes.
Amb la seua renúncia un nou membre de la llista electoral deu d’ocupar la vacant deixada per Alborch, seguint l’orde de la llista que els socialistes van presentar les passades eleccions, és a Pilar Villegas a qui li correspon convertir-se en la nova regidor socialista després d’acceptar anit la proposta realitzada pel Grup Municipal Socialista per a cobrir esta baixa.
Per la seua banda Isabel Aguilar va donar les gràcies a Enrique Alborch per confiar en ella des d’un principi sent una de les persones de la seua màxima confiança. També va donar una calorosa benvinguda a la nova regidor Pilar Villegas. Va felicitar a Salva Roses que des de divendres passat és el nou secretari del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament d’Alzira, i va realitzar una honrosa despedida a Fernando Pascual que ha exercit el dit càrrec durant els últims dènou anys.
Esta emotiva Executiva va finalitzar amb les paraules d’ànim i força d’Isabel Aguilar, "després d’este procés de canvi de persones hem de continuar treballant en el nostre projecte, que no és un altre que guanyar l’alcaldia"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada