dimarts, 22 d’octubre del 2013

EL PSOE D’ALZIRA RECOLZA LA VAGA CONTRA LA LLEI WERT I PROTEGIRÀ LES MOBILITZACIONS


El dijous el sector educatiu secunda la jornada de vaga en defensa de "més educació i més igualtat"

El Partit Popular de Rajoy, de Fabra i de Bastidas, han preferit la negociació amb la Conferència Episcopal i la confrontació amb la comunitat educativa en lloc del consens”.

Isabel Aguilar, secretària general dels socialistes alzirenys, invita a la reflexió davant de la pràctica unanimitat del món educatiu en el rebuig de la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (la “Llei Wert”). És la primera vegada que la gran majoria de grups de diputats en el Parlament de l’Estat es fan una foto conjunta per a mostrar la imatge dels partits que, quan puguen, derogaran la dita llei.
Per a Aguilar, tota la comunitat educativa, els sindicats, les associacions de directors i directores, així com la majoria dels experts en el terreny educatiu, han alçat la seua veu per a exigir un acord ampli que possibilite una llei estable, per a diverses dècades, que aconseguisca posar les bases per a atacar els problemes de l’educació. “El Partit Popular de Rajoy, de Fabra i de Bastidas, han preferit la negociació amb la Conferència Episcopal i la confrontació amb la comunitat educativa en lloc del consens”.

La Comissió Executiva dels socialistes alzirenys ha acordat recolzar la convocatòria de vaga general del 24 d’octubre, recolzant les reivindicacions de la comunitat educativa, davant de l’atac frontal als retalls en Educació i a la LOMCE (que perjudicarà greument l’Ensenyança Pública).
Segons Aguilar els retalls i les polítiques del Govern del PP tenen conseqüències greus davant de la minva de professorat i precarització del seu treball docent.
És per això que la secretària general afirma que els socialistes seguiran mobilitzant-se i exigint al govern del PP que atenguen les demandes de la Comunitat Educativa per a resoldre els problemes que es presenten i abordar les reformes necessàries per a millorar la qualitat del nostre sistema educatiu.
Aguilar està a favor del cessament de tots els retalls educatius, que s’incremente el nombre de beques i la seua quantia, que es recuperen els programes educatius que han demostrat el seu èxit en els últims anys, que es retire la LOMCE i que s’inicie un procés de diàleg i busca de solucions conjuntes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada