diumenge, 22 de setembre del 2013

ALGINET CELEBRA LA IV FESTA ESTELLÉS



 El passat divendres es celebra la 4 Festa Estellés a Alginet. L'escriptor local, Àlan Greus va ser l'encarregat de presentar l'acte i, de manera molt amena va explicar com va nàixer aquesta Festa que ja es celebra a casi 70 localitats. Greus comentà que tot va eixir d’una conversa amb l'escriptor i impulsor de la festa i veí d'Alginet Josep Lozano Lerma i que la seua inquietud cultural ha fet possible que es celebre per tot arreu.

Amb casi 200 persones, la Festa va començar amb un sopar de germanor i va continuar amb la lectura de 23 poemes, 9 d'ells de diferents poetes i la resta d'Estellés. Les lectures van córrer a càrrec de veïns que van voler ficar el seu granet d'arena a aquets acte emotiu i cultural. La Festa va finalitzar amb dos peces valencianes cantades per Paco "Pataes" acompanyat per la guitarra d'Eduardo al Ferrer i la música de la Muixeranga interpretada per joves músics del poble.
L’any passat, el poble d'Alginet va comptar amb la presència a la festa de la filla del poeta. Carmina Andrés va recitar un poema del seu pare davant del parc que l’Ajuntament va dedicar al poeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada