dimecres, 24 de juliol del 2013

UNA GYMKHANA AQUÀTICA TANCA LES NITS DE L’ESPAI JOVE D’ALGEMESÍ



 Les nits de l’Espai Jove arriben al seu fi este cap de setmana amb diverses activitats després d’un intens mes de juliol amb monologuistas de primer nivell, tallers de capoeira, coctelería sense alcohol, sessions de cine en versió original, festa eivissenca i nits de nous talents i cultura urbana.

El divendres es durà a terme una exhibició de dansa del ventre, a càrrec del gimnàs, En Forma, així com un taller de tatuatge d’henna que durà a terme l’Espai en la zona exterior del centre juvenil. Però l’autèntic fi de festa serà la gymkhana aquàtica el dissabte a la nit en la piscina coberta que obrirà les seues portes als participants en les Nits de l’Espai Jove des de les 23 hores a les dos de la matinada.
Es tracta d’una activitat on els participants podran disfrutar d’una sessió d’aquacombat, piragüisme, tapissos flotants, waterpolo o tirolina aquàtica tot això amenitzat amb l’actuació musical en directe del DJ Rafa Pous i amb la col·laboració del personal de l’empresa Braksport.
El regidor de Joventut, Adrián Palmero, ha destacat que les nits de l’Espai Jove “han sigut un èxit de participació, la qual cosa impulsarà noves iniciatives d’estes característiques perquè la implicació dels jóvens d´Algemesí ha sigut fonamental per al bon desenvolupament de les Nits de l’Espai Jove”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada