dimarts, 23 de juliol de 2013

EL PRIMER CONCURS DE FOTOGRAFIA DEL MARENY DE BARRAQUETES JA TÉ GUANYADORS.Primer Premi Concurs de Fotografia del Mareny de Barraquetes
Dilluns passat els guanyadors del primer concurs de fotografia per a jóvens del Mareny de Barraquetes van rebre de mans de l’Alcalde, D. Jordi Sanjaime Vivó i de la regidora de Joventut i Noves tecnologies, Elena Franco el premi que els acreditava com a guanyadors del concurs.
Les fotografies davall el títol, “fosquejant al Mareny de Barraquetes” i “ Mandarina Creus”, de Rocío Piris Llopis es van adjudicar el primer i segon premi. La fotografia titulada “vesprada al casino” de Joan Puig García va obtindre el tercer premi d’esta primera edició.
La temàtica del concurs fotogràfic consistia a reflectir els paisatges típics del mareny de Barraquetes premiant-se les imatges més adequades pel seu valor artístic, simbòlic i promocional.
El jurat del concurs ha estat compost pel Vocal de Joventut, l’Alcalde de la corporació i un professional del món de la fotografia.
Les obres presentades al concurs seran exposades en l’Ajuntament durant la setmana cultural d’Agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada